^Oldal tetejére

Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5 Slide 6 Slide 7

Kutyaiskolánk állatorvosa

Dr. Prohászka Márta
Elérhetőségek:
Mobil:06-30/9574-979
TEL/FAX: 33/440-198
Rendelő:
2510 Dorog, Bécsi út 79.

WEBOLDAL

Vizsgaszabályzatok

ÚTMUTATÓ az FCI vizsgák lebonyolításához:

FCI - Vizsgaszabályzatok 2012

 

HPO, BH, Nemzetközi Mondioring Szabályzat 1-3:

MEOE Vizsgaszabályzat gyűjtemény

  

FCI Agility Szabályzatok:

FCI Agility Szabályzat magyar nyelven

 

Hirdetés

A személy-védőkutya kiképzés célja, hogy egyfajta „testőrkutyát”, egy olyan munkakutyát biztosítsunk a képzésen résztvevők számára, mely kutyák képesek az egyre romló közbiztonsági viszonyok között is a gazda, a család, illetve a tulajdon jogos védelmére, de emellett a városi együttélés diktálta szabályok szerinti életvitelre is, valamint minden körülmények között vezethetőek a gazda parancsai által. A kiképzés során a szolgálati kutya kiképzés, a KNPV (Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging, Holland Királyi Rendőrkutya Szövetség), illetve egyéb őrző-védő sportok kiképzési metodikáinak felhasználásával megtanítjuk kutyáját a gazdát érő közvetlen támadások határozott, hatékony elhárítására, vagy a felmerülő egyéni igények szerint akár családtagok, gépjármű, ingatlan, vagyontárgyak védelmére is. A kutya kiképzése elsősorban franciabundán (teljes testfelületen fogáslehetőséget biztosító védőruha) történik, de nagy hangsúlyt fektetünk a rejtett védőkaros őrző-védő munkára is. A tréningek során a kutyáját megtanítjuk az ilyen típusú őrző-védő munkára éppúgy szabadban, mint zárt térben, változatos zavaró körülmények elviselésére, illetve egyéni-a való életből elesett- szituációk közötti őrző-védő munkavégzésre is.

A személy-védőkutya kiképzésekhez a csatlakozás egyik legfontosabb feltétele az iskolánkon futó csoportos engedelmes foglalkozásokon történő rendszeres részvétel, vagy már meglévő munkavizsga. Elengedhetetlen a kiképzéshez történ csatlakozás előtt a kutya alkalmasságának, képességeinek felmérése is, ezt díjmentesen elvégezzük iskolánkban az érdeklődők számára, ha esetleg kutyája nem alkalmas az ilyen típusú képzésre, akkor kutyavásárlási tanácsainkkal is segítjük az érdeklődőket. 

Referenciák:

Referenciáink között szerepel a 2013. évben megrendezett Szolgálati és Őrző-védő Kutyák Országos Versenyén Vácott elért 4. helyezés, illetve az általunk kiképzett kutyák munkája előzetes egyeztetés alapján bármikor megtekinthető, kipróbálható!

Várjuk jelentkezését, ha biztonsága, vagyona védelmében őrző-védő célra kiképzett kutyára van szüksége!

COPYRIGT © 2013 www.dorogikutyaiskola.hu