^Oldal tetejére

Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5 Slide 6 Slide 7

Kutyaiskolánk állatorvosa

Dr. Prohászka Márta
Elérhetőségek:
Mobil:06-30/9574-979
TEL/FAX: 33/440-198
Rendelő:
2510 Dorog, Bécsi út 79.

WEBOLDAL

Vizsgaszabályzatok

ÚTMUTATÓ az FCI vizsgák lebonyolításához:

FCI - Vizsgaszabályzatok 2012

 

HPO, BH, Nemzetközi Mondioring Szabályzat 1-3:

MEOE Vizsgaszabályzat gyűjtemény

  

FCI Agility Szabályzatok:

FCI Agility Szabályzat magyar nyelven

 

Hirdetés

Miért is javasoljuk a kutyaovit minden 3 hónapos kort betöltött kutyusnak és gazdájának?

Az oviban kedvencünk megtanulja játékos keretek és szakmai felügyelet alatt a helyes játékot és kommunikációt más kutyákkal, a gazdinak megtanítjuk hogyan ismerheti fel, melyik kutya az aki problémamentes játszótársa lehet kedvencének, illetve azt is, hogyan kezelje az esetleges összetűzéseket is.
Megmutatjuk, hogyan lehet olyan gazda-kutya kapcsolatot kiépíteni, mely során kedvence betartja a felállított szabályokat, így örömteli lesz az együttélés. Segítségünkkel megtanulnak pórázon közlekedni, városi forgalomban,buszon, vonaton nyugodtan utazni.

Mindez csupán ízelítő az ovi programunkból, amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal! 

SentinelPitt0702113

Szeretettel várjuk Önt és kedvencét fajtától függetlenül 3 hónapos kor felett!

Amennyiben még nincs kölyök kutyája, viszont szeretne, de nem biztos abban melyik fajta volna a legmegfelelőbb választás a családban, esetleg honnan válasszon kölyköt, szakképzett , nagy tapasztalattal rendelkező csapatunk szívesen segít a kölyök kiválasztásában, az érkezésére való felkészülésben!


Fontos információk!

Foglalkozás előtti etetést kérjük kihagyni annak érdekében, hogy a kölykök gyomorcsavarodását elkerüljük, ne tele hassal szaladgáljanak és játszanak egymással, illetőleg éhesen jobban fognak a gazdira figyelni!  

Első foglalkozásra kérjük az oltási könyvet elhozni, ezzel igazolni, hogy rendelkezik a kölyök a szükséges oltásokkal és az állatorvos engedélyezte a közösségbe való csatlakozását. 

Felszerelés:
- Általában a gazdikra bízzuk, hiszen mindenkinek más-más felszerelés tetszik, válik be. Kölyök kutyák esetében mi textil nyakörvet vagy hámot , és textil vagy bőr rövid (1-1.5m) pórázt javasolunk. Flexi póráz nem alkalmas kutyakiképzésre. 
- Érdemes egy övtáskát vagy jutalomfalat tartót beszerezni, és a jutalom falatokat ebben tárolni.
- Jutalom falatnak bármi olyan étel alkalmas, amely puha, apróra vágható, könnyedén nyelhető, nem bajlódik hosszadalmas rágicsálással a kölyök. ( pl: virsli karika, sajt darabka, párizsi kockák,főtt  husi kocka)  
- kutyapiszok zacskó. Kérjük a gazdikat, saját kutyájuk után legyenek kedvesek feltakarítani.

COPYRIGT © 2013 www.dorogikutyaiskola.hu